Rekrytointi

Laskentaosaajat etsii tiimiinsä kokeneita tiedolla johtamisen, projektinhallinnan ja sovelluskehityksen ammattilaisia

Meille töihin

6.2.2024

 

 

Jos identifioidut jossain määrin otsikon kategorioihin ja sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta asiakastoimeksiannoista, olisitko uusi tekijämme?

 

Saat perehdytyksen tehtäviisi ja tulet työllistymään yhteen tai useampaan asiakastoimeksiantoon. Taustastasi riippuen toimit asiakasyrityksen konsulttitoimeksiannossa täysin omatoimisesti tai osana tiimiämme.

 

Sinulla on aina lähitiimin tuki saatavillasi ja tarvittaessa myös aktiivisempi ohjaus. Kokeneempana konsulttina saatat ottaa itse mentorin roolia. Työntekopaikka saattaa riippua asiakkaasta, mutta lähtökohtaisesti voit työskennellä joustavasti Technopoliksen toimitiloissamme Oulun Elektroniikkatiellä tai etänä missä päin Suomea haluat. Useimpiin asiakastoimeksiantoihin sisältyy salassapitosopimus ja turvallisuusselvitys.

 

Jos olet analyytikko, data engineer tai devaaja, työkalupakissasi on mahdollisesti yksi tai useampi näistä: Power BI, Power Platform, MS Fabric, SQL Server, Python, Azuren komponentteja (esim. Data Factory, Databricks, WebJobs, Automate), AWS, C++. Eduksesi katsotaan myös muu BI-, datamallinnus-, koodaus- tai ETL-kokemus sekä yleinen sisäisen laskennan osaaminen.

 

Mikäli ylläoleva ei ollut täysosuma, mutta liippasi läheltä, ota silti rohkeasti yhteyttä. Lähetä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen recruitment@laskentaosaajat.fi. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jatkuvasti. Lisätietoja tehtävistä antaa Tuomo Tolonen, puh. 0400 199 807.

 

 

Tule mukaan pieneen ja suorituskykyiseen tiimiin, jossa pääset asiakasorganisaatioissa koviin hommiin – ja saat oikeasti vaikuttaa sekä työnkuvaasi että ympäristöösi!

Tarvitsetko BI:n tai sisäisen
laskennan ammattilaista?