Laskentaosaajat-logo

Matkan varrelta

Ratkaisujamme

Olemme toteuttaneet erilaisia tiedolla johtamisen ratkaisuita teollisuuden, julkishallinnon ja pankkialan käyttöön jo vuodesta 2021. 


Konsulteillamme on kokemusta laajasti tiedolla johtamisen projekteista ja jatkuvasta kehittämisestä. Erityisen hyvin tunnemme BI-ratkaisut, tietomallinnuksen sekä sisäisen laskennan ja raportoinnin.

Korkean suorituskyvyn

BI -toteutukset

Piinkova

Data Engineer

Kokenut konsultti toteuttamaan datastrategiaasi ja luomaan dataorientoitunutta työkulttuuria.

"No kuinka paljon se oikeasti maksoi?"

Analyytikko- ja controllerpalvelut

 Mitä johtoryhmän tulee tietää? Entä päällikön? Meillä on pitkän linjan osaajia jotka kehittävät sisäistä laskentaa ja raportointia. Rakennamme käyttäjille todellista, tapahtumatasolle vievää tietoa ja budjettiseurantaa sen sijaan että sinnittelisit mainoksista tutuilla visuualeilla. Koko talousraportointi ja operatiivinen data voidaan tuoda yhteen tietomalliin, jolloin saman kivijalan päällä on toteutettuna sekä hallituksen ja johdon KPI-raportointi että päälliköiden erikoistuneet kustannusseurannat.

 

Näin toteutat sen kuuluisan yhden totuuden.

Laskentaosaajat tarjoaa ratkaisuja
Voimmeko auttaa?

Tuotamme tiedolla johtamisen konsultointipalveluita keskisuurille ja suurille yrityksille sekä data-asiantuntijoiden alihankintapalveluilta IT-taloille. Datakonsulttimme toimivat mm. teollisuudessa, pankkitoimialalla ja julkishallinnossa.