Laskentaosaajat-logo

Toimintatapa

Palvelumallimme

Tarjoamme juuri oikeat konsultit tarpeeseesi. Kartoitusvaiheessa näet tarkasti tarjoamiemme konsulttien spesifin osaamisen: minkä tiettyjen komponenttien kanssa on työskennelty ja mikä on relevantti työkokemus. Jokaiseen tekniseen tarpeeseen löytyy ihminen vastipariksi.

Laskentaosaajat palvelumallimme

Näin toimitamme

Konsulttipalvelun ostaminen

Hieman yksinkertaistettuna voi sanoa konsultin hankintaprosessin olevan verraten yksinkertainen. Palkkaamiseen verrattuna prosessi on varsin kevyt. Kuljemme kanssasi pääpiirteittäin allaolevan checklistin kohdat.

 

  • Tarvekartoitus – lähdemme liikkeelle arvioimalla onko kyseessä strateginen kokonaisuus, lisäresurssien tarve, vaiko jotain siltä väliltä.

 

  • Toteutustavan suunnittelu – onko konsultille tarvetta yhdessä vai useammassa tiimissä, etänä vai paikan päällä? Millaista organisaatiollesi siirrettävää tietoa hankkeessa muodostuu?

 

  • Karsintavaihe- Valitsemme haastateltavaksesi yhden tai useamman ehdokkaan.

 

  • Sopimushallinta – Hoidamme hallinnon ja muodolliset työt.

 

  • Palvelun toteutus ja jatkuva parantaminen – Kun toimeksianto alkaa, toteutamme säännöllisen seurannan ja navigoimme tarvittaessa.
Laskentaosaajat - palvelumallimme
Laskentaosaajat palvelumallin prosessi
Voimmeko auttaa?

Tuotamme tiedolla johtamisen konsultointipalveluita keskisuurille ja suurille yrityksille sekä data-asiantuntijoiden alihankintapalveluilta IT-taloille. Datakonsulttimme toimivat mm. teollisuudessa, pankkitoimialalla ja julkishallinnossa.