Laskentaosaajat-logo
Picture of Tuomo Tolonen

Uusia duuneja

Suureksi ammatilliseksi ja henkilökohtaiseksi ilokseni voin kertoa että Laskentaosaajat on läpikäynyt ns. bisnetti ja brändi -transformaation ja alamme tulevana syksynä rakentaa aktiivisesti omaa tiedolla johtamisen ja data-asiantuntijoiden tiimiä. Hura!


Uusi Laskentaosaajat on konsultin koti. Pienessä yrityksessä ymmärrämme erittäin hyvin millaisten haasteiden ja paineiden kanssa kovatasoiset konsultit joutuvat toimimaan. Ytimessämme ei olekaan täsmäteknologian skaalaaminen tai tech-led-konsultointi, vaan – ehkä hieman yllättäen – ihmisen kohtaaminen.


Kokenutta liikkeenjohdon konsulttia voi helposti puhutella kuin kaupallista kyborgia. Iltateamsit, ankarat deadlinet ja odotukset laaja-alaisesta syväosaamisesta ovat muutama ilmentymä tästä. Ja ei tarvitse käsittää väärin: Puhtaasti bisnesnäkökulmasta tämä on toki ihan selvä homma, sillä asiakas odottaa yksinkertaisesti saavansa rahalleen kovaa vastinetta.


Mutta entä jos se konsultti onkin ihminen? Tai vielä pahempaa – yksilö? Itse koen että vaativa asiakastyö tarvitsee vastapainokseen turvalliset olosuhteet keventämään kuormitusta ja mahdollistamaan keskittymisen olennaiseen. Niitä puitteita yritämme nyt luoda.


Kenenkään ei ole pakko olla konsultti, mutta jos olet Yksi Valituista, polkusi kutsu voi olla vastustamattoman voimallinen. Tervetuloa silloin juttelemaan.


Toivotan kaikille oikein lungia kesää 2024 ja työn iloa tulevalle syksylle.

Voimmeko auttaa?

Missionamme on luoda kasvuympäristö, joka palvelee sekä konsultteja urakehityksen eri vaiheissa, että asiakasta löytämään oikeat osaajat tuottamaan ratkaisun.